Persbericht LIN

Bij het bestaande SLOW netwerk is Jessie Bekkers van Rooij als partner toegetreden en als mede-aandeelhouder. De ambitieuze organisatie in Waalre, eerder al 25 jaar onder leiding van Hans Heijnen, richt zich op leiderschapstrajecten, sociale innovaties en hulpmiddelen en is sterk aanwezig in zorg, transport en logistiek, bibliotheken, MKB bedrijven, woningcorporaties en binnen gemeenteland.

De nieuwe partner, Jessie Bekkers -van Rooij (44) is nu officieel toegetreden als mede-eigenaar, waarbij de naam veranderd is in Leiderschap Instituut Nederland, LIN, gevestigd in de Linnenweverij op de Markt 8 in Waalre.

Oprichter en mede-eigenaar Hans Heijnen licht de toetreding van de partner toe: “In de huidige tijd wordt er om authentiek, persoonlijk en verbindend leiderschap gevraagd, waar we met SLOW prachtige instrumenten en trajecten voor hebben ontwikkeld. Dit is het goede moment om samen met Jessie Bekkers-van Rooij een strategische stap te maken waarbij we met meerjarige/periodieke leiderschapstrajecten organisaties begeleiden op persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Vandaar de nieuwe naam LIN; Leiderschap Instituut Nederland. De nieuwe tijd vraagt om relatie- en contactgericht leiderschap van de top naar de werkvloer en terug. Ik ben erg verheugd dat Jessie haar kracht wil bundelen, zodat we meer slagkracht krijgen binnen het LIN en bij het samenwerken met onze opdrachtgevers, in lijn met onze groeifase.”

Sinds januari 2024 vormen deze twee partners het bestuur van het kantoor. “Mijn missie is anderen te inspireren persoonlijk leiderschap te nemen, waarbij ik al meer dan 16 jaar binnen organisaties als directeur en bestuurder bezig ben met leiderschap en cultuurverandering. Een eer om samen met Hans als initiatiefnemer en bestuurder van Leiderschap Instituut Nederland aan de slag te gaan. Vanaf nu is ook het eigenaarschap conform de onderlinge verhoudingen geregeld. De ambitie is om het leiderschapsinstituut te laten doorgroeien naar een degelijke en toonaangevende organisatie met ons eigen team, een groep van associate partners en een betrokken raad van advies. Het leiderschap instituut is hiermee een feit”, aldus Jessie Bekkers- van Rooij.

team linHet team van Leiderschap Instituut Nederland:

van links naar rechts Jessie Bekkers- van Rooij, Hans Heijnen, Joey Groenhulz, Lisa Scheeren, Pien van Maurik