Algemene voorwaarden inschrijving opleiding

Annuleren

Na het insturen van het inschrijfformulier heb je nog 14 dagen bedenktijd, daarna gelden de volgende annuleringsvoorwaarden: tot 4 weken voor aanvang van het programma kun je deelname aan een groep nog afzeggen. Je bent dan alleen €25, - administratiekosten verschuldigd. Bij tussentijds afbreken van deelname aan een groep is geen restitutie van de deelnamekosten mogelijk.

Overmacht

Bij overmacht, noodweer, te weinig inschrijvingen, of ziekte, behoudt het Leiderschap Instituut Nederland zich het recht voor om groepen uit te stellen of samen te voegen. Bij annulering door het Leiderschap Instituut Nederland ontvang je z.s.m. bericht en worden reeds betaalde deelnemerskosten teruggestort.

Eigen verantwoordelijkheid

Deelname aan de sessie geschiedt op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid. Door het starten van individuele sessie of deelname aan groepen verklaar je dat je akkoord bent met dit uitgangspunt.

Vertrouwelijkheid

Alle informatie die door deelnemers wordt verstrekt is vertrouwelijk voor het Leiderschap Instituut Nederland, medewerkers en docenten.

Mailinglist

Je gegevens worden door het Leiderscchap Instituut Nederland gebruikt om je op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten. Indien je daar geen prijs op stelt, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Betaling en tarieven

Het genoemde bedrag moet binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan zijn op IBAN NL86RABO0380742616 t.n.v. Leiderschap Instituut Nederland voor opleiding o.v.v. het factuurnummer. Voor groepen met meerdere bijeenkomsten is het mogelijk gespreid te betalen via automatische incasso. Je ontvangt dan tijdens de eerste bijeenkomst van de groep een betalingsovereenkomst. Hierop kan je aangeven of je het bedrag in één keer betaalt of in kwartaaltermijnen via incasso. Wanneer je per abuis teveel hebt betaald, boeken we het verschil binnen 14 dagen terug op de bankrekening waarmee is betaald.

Eigendomsrecht

Al het cursusmateriaal dat overhandigd wordt in de sessies wordt ter beschikking gesteld aan de cursist. Het auteursrecht blijft volledig eigendom van het Leiderschap Instituut Nederland, niets uit dit cursusmateriaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs. Al het cursusmateriaal mag ook niet gebruikt worden voor onderwijs of voor commerciële doeleinden.

Eigendomsrecht

Alle modellen en schema’s zijn geregistreerd bij: https://www.flickr.com/photos/188043037@N05/with/49832894222/