Rosemarijn Hermans

Ruim twintig jaar ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Waarvan dertien jaar als mede-eigenaar en manager in een multi-miljoenen omzet organisatie. Mijn verantwoordelijkheid was het aansturen van (inter)nationale salesteams. Een drukke baan, veel reizen en dat combineren met een jong gezin. Mijn drukke bestaan en het nog niet bewust zijn, van hoe en waarom ik dingen deed zoals ik ze deed, leidde overspannenheid en een hernia. Door letterlijke stilstand werd ik in beweging gezet en mijn innerlijke zoektocht was begonnen. Dankzij goede begeleiding begon ik te begrijpen wat ik mijzelf in de afgelopen jaren had opgelegd. Ik kwam dichter bij mijzelf, ontdekte wat ik eigenlijk belangrijk vind en hoe ik wil leven.

Deze ervaringen en mijn liefde voor mensen, maakte dat ik een beslissing nam met mijn hoofd en hart. Ik besloot een nieuw pad te bewandelen. Mijn missie; het begeleiden van mensen en organisaties die zich persoonlijk willen ontwikkelen en daarmee eigen vitaliteit en veerkracht weten te vergroten. Uit eigen ervaring weet ik wat een geweldige prestaties en resultaten je kunt boeken als je eigen waarden kent, waardoor je meer van binnen naar buiten gaat leven. Je ontwikkelt een innerlijk kompas waardoor je heldere keuzes kunt maken.

Voor organisaties zijn enthousiaste en bevlogen werknemers van groot belang, zij brengen innovatie en onderscheidend vermogen met zich mee. Als mensen zowel in hun functie, als ook persoonlijk groeien, stijg je met het team boven het gemiddelde uit!

Ben je benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Website: ipsum-counselling.com