Irene van der Laan

Eenvoudiger omgaan met belemmeringen om vrij te kunnen werken en leven. Dat is mijn missie. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig leren & ontwikkelen kan zijn. Maar ook hoe leuk en uitdagend. 

Dat is de reden waarom ik mijn eigen bedrijf “Ontlemmeren” gestart ben en mij ook aangesloten heb bij SLOW Insights. Ik ben onder de indruk hoe snel je tot de kern komt door het samenbrengen van het beeld van de medewerker en zijn respondenten. En dit door middel van een gevalideerde vragenlijst via de app. 

Ruim 25 jaar ben ik werkzaam in het HR werkveld. Ervaring heb ik in tal van functies. Zo was ik HR Businessconsult, Organisatieadviseur, Veranderkundige, Talent Manager, Mobilteitsadviseur, Projectleider en expert Duurzame Inzetbaarheid. Prachtige functies, maar het meest trots was ik op de door mij zelf bedachte naam: Pionier Duurzaam Organiseren, ofwel hoe kan je een organisatie wendbaar maken. Hoe zorg je ervoor dat mensen blijven leren en ontwikkelen. 

Wat ik vaker terugkrijg, is dat ik mensen in de kern weet te raken. Dat ik de kracht, maar ook belemmeringen bespreekbaar weet te maken. Hierdoor ontstaat er ruimte en daadwerkelijke beweging.

Heel treffend hoe Karina mij na een leiderschapstraining omschreef: “Enthousiast, warm, gewoon en in verbinding”

Heel graag breng ik al mijn kennis en kunde ook in jouw organisatie in.