Associate partners

Onze interventie aanpak is dynamisch en impactvol: we doen het voor, doen het samen en stimuleren organisaties om zelf blijvend bezig te zijn met leiderschap, leren en ontwikkelen. Samen bouwen we aan een lerende omgeving, waardoor we duurzame en krachtige effecten creëren met een blijvende impact.

LIN ondersteunt organisaties die onze visie delen en streven naar het stimuleren en vormgeven van persoonlijk leiderschap als fundament voor ontwikkeling en groei.  Onze ontwikkelbegeleiders omarmen onze visie en methodieken, en brengen hun eigenheid, professionaliteit en nieuwsgierigheid mee. We streven naar een hechte en duurzame werkrelatie, gevoed vanuit het persoonlijk en relatiegerichte leiderschap van iedereen die betrokken is.

Onze opdrachten zijn gebaseerd op meerjarige programma’s, met een helder doel voor ogen: blijvende effecten en impact realiseren. Als je geïnteresseerd bent om samen te werken met LIN, vraag dan naar ons stappenplan om je aan te sluiten. Laat jouw ondernemerschap zien en zet samen met ons de stap naar groei en duurzame ontwikkeling!                                                                          

Wil jij als professional een significante impact hebben op jouw eigen groei, teamontwikkeling en de .vooruitgang van jouw organisatie? Het Leiderschap Instituut Nederland (LIN) biedt jou een inspirerend stappenplan dat aansluit bij jouw visie, perspectief en ambitie.

Hieronder staan onze associate partners die in de rol van ontwikkelbegeleider werken aan interventies bij onze opdrachtgevers.